Objavljeno: 20.12.2016 u 10:28 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Žena je umrla na porođaju, a onda joj je tek rođeni sin stavio ruku na čelo: I oživjela je! (VIDEO)

Dobro je poznato da je rođenje djeteta čudo, a ponekad se porođaj pretvori u fenomen. Jedno takvo čudo dogodilo se u porodilištu u Hong Kongu gdje majka nije izdržala i preminula je nakon što je rodila zdravog dječaka.

majka-i-beba

Prema riječima doktora koji su prisustvovali porođaju, poslije rođenja dječaka, žena je iznanada umrla. Niko nije znao šta je prouzrokovalo smrt i pokušali su na sve načine da je ožive. Pa čak i njen sin.

Ono što je tek rođeni dječak uradio može se podvesti pod čudo. Naime, kako prenosi NTD televizija iz Njujorka, dječak je stavio ruku majci na čelo i plakao joj je na uho.

Poslije nekog vremena, žena je otvorila oči. Izgleda da je njegov plač povratio majku iz mrtvih. Kada je skroz otvorila oči, uspjela je da kaže zdravo svom sinu po prvi put.

Pogledajte ovo čudo na linku:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: