Objavljeno: 06.10.2014 u 23:16 | Bizarno, Ostalo, Video | Komentara:

Zbog opekotina 2 godine je krila svoje lice, a onda je skinula masku i šokirala svijet!

Australijanka Dana Vulin otkrila je svijetu svoje novo lice koje je dvije i po godine skrivala pod maskom nakon što joj je ljubomorna žena u februaru 2012. godine uništila lice.

pretrpjela-velike-opekotine (1)

Danu (28) je napadačica, ljubomorna zbog Danine ljepote, zapalila u njenom domu. Nakon 30 dugotrajnih operacija, Australijanka je gotovo neprepoznatljiva. Dvije trećine njenog tijela bilo je prekriveno opekotinama trećeg stepena.

Svoj novi izgled hrabra žena iz Pertha otkrila je pred televizijskim kamerama u nedjelju. Uprkos jakim bolovima od kojih je patila, Dana nije odustala od sebe te je uporno vježbala i trudila se ostati u dobroj formi.

pretrpjela-velike-opekotine (2)

“Bilo bi lakše da sam umrla, ali nikad nisam za ništa u životu išla lakšim putem. Ovo je najveća planina koju sam u životu morala preći”, kazala je Dana.

Sada napokon može kafu piti iz šoljice, a ne uz pomoć slamčice kao do sada.

“Ni u najluđim snovima nisam sanjala da ću ikada više u ogledalu ugledati staru Danu”, objasnila je Dana.

pretrpjela-velike-opekotine (3)

Baš kada se oporavila od stravičnog napada, otkriveno je da boluje od raka grlića materice. Obavila je i tu operaciju i sada je, napokon, izliječena.

“S toliko toga sam se u životu nosila, ali jednostavno morate ići dalje i boriti se”, zaključila je Dana, piše Daily Mail.

Pogledajte video:

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: