Objavljeno: 07.01.2018 u 22:09 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

ZBOG NJENOG IZGLEDA ZLOBNICI SU JE NAZIVALU ČUDOVIŠTE: 20 godina poslije, odlučila je da im se osveti

Kao i sva druga djeca, potpuno razigrana, vesela i umiljata bila je i Puđa Ganatra. Ipak, ljudi iz metropole Bombaj na nju su gledali kao da nije sa ovog svijeta, kao da je pala sa Marsa.

djevojcica

Imala je na sebi crvenu kosu, veoma blijedu kožu, kao i pjegice na licu. Od svog okruženja je dosta odudarala. Počela je tako i škola, a ona je trpila razne uvrede, svi su je uznemiravali zbog njenog izgleda. Njoj nije bilo ni malo lako i rano je shvatila da je drugačija od ostale djece.

Svaki dan je plakala, nije smjela da se igra sa drugom djecom zbog zadirkivanja. Kada je odrasla, ona je rekla sama sebi, ali i drugima da je zbog zadirkivanja navikla da sebe posmatra kao ljepoticu i nikako drugačije. Rekla je kako svakog dana govori sama sebi, a i polako shvata da je biti drugačiji od ostalih dar od Boga.

Pogledajte kako sada izgleda:

Izvor: supersavjeti.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: