Objavljeno: 29.07.2016 u 9:31 | Lifestyle, Ljubav i Sex, Slike, Video | Komentara:

ZAVEO JE KAD JE IMALA SAMO 14 GODINA: Manekenka se udala za 37 godina starijeg ruskog milionera

Jedan od najpoznatijih ruskih naftaša 55-godišnji Valentin Ivanov oženio je manekenku s kojom je započeo vezu kad je ona imala samo 14 godina.

elizaveta-adamenko-valentin-ivanov (1)

Bivši prvi čovjek Lukoila u Singapuru s 18-godišnjom Elizavetom Adamenko vjenčao se u glamuroznom dvorcu u Francuskoj četiri godine nakon što su završili zajedno.

Vjenčanje se održalo u dvorcu Saint Jeanne na Azurnoj obali, a iako je prijateljica manekenke neke fotografije svadbe objavila na Instagramu, ubrzo ih je obrisala.

Vjenčanje se navodno održalo prije šest nedelja.

elizaveta-adamenko-valentin-ivanov (2)

Mlađana manekenka na svom se profilu na Instagramu redovno hvali njihovim raskošnim životnim stilom, u kojem ima mjesta i za vožnje Bentlijem i Ferarijem i sunčanje po jahtama.

Na fotografijama nerijetko razmjenjuje nježnosti s 37 godina starijim milionerom. Iako je u Rusiji i u Singapuru, gdje par živi, granica za seksualni pristanak 16 godina, vlasti nisu istraživale njihov odnos.

elizaveta-adamenko-valentin-ivanov (3)

Elizaveta se na društvenim mrežama okomila na one koji dovode u pitanje njenu ljubav prema starijem bogatašu.

“Ljudi bi trebalo da budu zreliji i pametniji. Ako mislite da su sve manekenke glupače, trebalo bi da se zapitate o sebi. Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski kurva, a on je automatski sponzor”, samo su neki od komentara koje je pisala.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: