Objavljeno: 20.10.2017 u 13:46 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Zaustavio je dvije sexy djevojke na cesti i one su ga hladno odbile… A onda se pojavio u ZLATNOM MASERATIJU I PONIZIO IH DO BOLA!

Svi dobro znamo da sve djevojke vole dobre automobile i nikada ne bi odbile da se provozaju u kakvoj skupocjenoj ‘pili’. No postoji jedan sasvim drugi tip žena (koje nazivamo sponzorušama) koje isljučivo traže muškarce sa dobrim automobilima. Takvim ženama je ‘ispod časti’ provozati se u nekakvoj ‘krntiji’.

Jedan Youtuber sa kanala ‘Stunt Lifestyle TV’ htio je da vidi da li će dvije djevojke uopšte željeti da sjednu sa njim u njegovu staru Hondu. Naravno, kada su vidjele njegov automobil odmah su ga odbile, no on je zatim sjeo u skupocjeni Maserati i stvari su se u potpunosti okrenule…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: