Objavljeno: 16.08.2016 u 20:19 | Ostalo, Video | Komentara:

Zaustavili su ih noseći fantomke na glavama, a onda su na pod bacili njegovu djevojku! Nećete vjerovati šta je uslijedilo…

Zamislite vozite se cestom sa vašim dečkom, a onda se ispred vas iznenada zaustavi kombi prepun naoružanih maskiranih ljudi koji su spremni na ono najgore.

Vjerujemo da bi mnogi od vas pomislili da je vašem životu došao kraj, ili u najboljem slučaju da ćete samo biti opljačkani.

Nevjerovatan video nam dolazi iz jednog mjesta u Rumuniji. Naime, Alexandra i njen momak Vlad vozili su se kroz jedan gradić kada se iznenada ispred njih zaustavio kombi prepun maskiranih ljudi.

Prvo što su uradili jest da su iz automobila izvukli Alexandru i bacili je na cestu, no ono što će uslijediti samo par sekundi kasnije niko nije očekivao…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: