Objavljeno: 03.10.2016 u 18:55 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

ZASTRAŠUJUĆE SNIMKE: Dobili smo snimku hemijskog napada na njemački grad Kasell

‘Ti dugi bijeli mlazovi, oblačne sumaglice na plavom nebu, iz neobilježenih zrakoplova, nisu uobičajeni mlazovi’, rekla je švedska vođa Stranke Zelenih, Pernilla Hagberg i time postala prva političarka u svijetu koja je otvoreno priznala ‘genocid’ čovječanstva chemtrailsima.

chemtrails

Kao što je izvijestila putem švedskih novina “Katrineholms Kuriren”, Hagberg kao prva velika politička vođa koja se izjasnila o tom problemu, otvoreno je priznala da ove neobične oblačne staze, koje ne uspijevaju tako brzo nestati s neba kao normalni mlazovi aviona (Contrails), su zapravo otrovna mješavina kemikalija, virusa i metala koji se kolektivno nazivaju “Chemtrails”.

Nakon tog priznanja, dana 1. travnja 2014. godine više od četiri tisuće ujedinjenih Šveđana, podnijeli su optužnicu protiv švedske Vlade i tri njihove agencije koje su smatrali krivima za rasprostranjene chemtrails tragove na nebu, kao i za kršenje zakona po kojima chemtrailsi nisu dopušteni.

Kako se već godinu dana ova priča razvlači a Vlada Švedske odugovlači odgovoriti na povijesnu optužnicu, pokrenula se i svjetska inicijativa sprječavanja namjernog “trovanja” ljudstva i planeta! O chemtraislisma se govori dugi niz godina i u Hrvatskoj, a ipak, velik broj ljudi i dalje nasjeda na onu da je ovdje riječ – o contraislima – odnosno o vodenoj pari koja isparava nekoliko minuta nakon preleta zrakoplova.

To osim zdravih očiju i razuma demantiraju i dvije snimke pristigle na našu redakciju iz njemačkog grada Kasella u kojem nebo nakon sat vremena od pojave tragova izgleda kao ratna zona. Zbog toga, ne budite naivni, nego širite istinu.

Pojava tragova

Nakon sat vremena od pojave tragova

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: