Objavljeno: 01.08.2014 u 18:32 | IT / Tech, Ostalo, Video | Komentara:

Zaspala je sa mobitelom ispod jastuka, a onda se dogodilo nešto užasno…

Trinaestogodišnja tinejdžerka iz Teksasa doživjela je užasavajuću situaciju sa svojim mobilnim telefonom Galaxy S4. Iz kompanije Samsung odgovorili su joj da se u uputstvu jasno može pročitati da “gušenje” telefona može dovesti do ove situacije koja joj se dogodila…

izgorio-joj-mobitel (1)

Naime njen telefon se zapalio dok je ona spavala a telefon smjestila ispod jastuka. Kako kaže, usred noći je probudio jeziv smrad:

“Osjetila sam da se nešto dešava, ali nisam obraćala pažnju i ponovo sam zaspala. Probudila sam se tek kada se požar razbuktao” priča ona.

“Cijeli telefon se istopio, uključujući i plastiku i staklo. Prosto ne možete da prepoznate da je to nekada bio telefon” rekao je njen otac Tomas.

izgorio-joj-mobitel (2)

Iz ove kompanije se brane navodima da u uputstvu jasno piše da se telefon ne smije prekrivati predmetima, kao i da je djevojka originalnu bateriju zamjenila kopijom.

Izvor: pravda.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: