Objavljeno: 27.10.2016 u 19:37 | Lifestyle, Video | Komentara:

ZAPANJUJUĆI REZULTATI ISTRAŽIVANJA: Gotovo polovica muškaraca priznala da briju dlačice na nogama! Evo što o tome misle žene

Iznenađujući rezultati najnovijeg istraživanja pokazali su kako gotovo polovica modernih muškaraca u današnjem svijetu brije dlake na nogama – ili samo potkraćuje dlačice trimerom, piše jutarnji.hr

brijanje-nogu

Naime, Men’s Health je proveo anketu među svojim fanovima na Facebooku nakon što su primijetili da sve više i više muškaraca koji idu u teretanu nema dlaka na nogama, te su se upitali je li to novi rastući trend.

- Rezultati su nas zapanjili – priznaju urednici magazina, i otkrivaju kako je čak 33,1 posto muškaraca priznalo da koriste trimer kako bi skratili dlačice, a čak 15,3 posto ih je kazalo kako briju noge često i da im to nije nimalo čudno.

Tek nešto više od polovice (51,6%) inzistiralo je da nikad neće taknuti dlake na svojim nogama.

Novinare je zanimalo što žene misle o ovom trendu, pa su saznali da se 30 posto žena djelomično slaže s idejom o skraćenim dlakama na muškim nogama, dok je gotovo četvrtina (22 posto) potvrdila kako ‘obožava’ muškarce s friško obrijanim nogama.

Dok neki sportaši briju noge zbog praktičnih razloga, postaje sve učestalije da muškarci briju noge iz čisto estetskih razloga.

Lanac kozmetičkih klinika SK:N potvrđuje kako ovaj trend sve više uzima maha.

Naime, 2009. samo 781 muškarac u dobi od 18 do 25 godina bukirao je tretman laserskog uklanjanja dlačica, a već do rujna 2013. isto je učinilo 1376 muškaraca.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: