Objavljeno: 05.08.2014 u 9:21 | Bizarno, Ostalo, Video | Komentara:

Voz pregazio dvije žene, ali kad se zaustavio dogodilo se pravo čudo…

Pravo čudo dogodilo se u Indijani, pošto su dvije žene prelazile most preko potoka u blizini Blumingtona. Na snimku se vidi kako žene trče preko mosta pred vozom koji nailazi, a jedna od njih pada na šine, dok se čuju sirene, a mašinovođa očajnički pokušava da ukoči.

Zatim se vidi da druga žena pokušava da pomogne svojoj prijateljici, ali stiže kasno do nje i zbog toga se i sama baca na prugu.

Snimak zabilježen sigurnosnim kamerama iz voza zatim prikazuje žene kako nestaju pod vozom, koji se konačno zaustavlja nekoliko metara poslije.

Potpuno nevjerovatno je da žene nisu teško povređene. Pošto je voz konačno stao obje žene ustaju i bježe, dok jedna od njih viče na vozača da je “priklještila prst”.

Snimak koji je napravljen 10. jula u sedam ujutru zabilježile su kamere Željeznice Indijana.

Pogledajte:

Izvor: mondo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: