Objavljeno: 08.03.2016 u 21:27 | Featured, Video | Komentara:

Voditelj Granda zaprosio djevojku usred emisije uživo!

Voditelj Igor Ćurčić zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku Tijanu Vasiljević na veoma originalan i romantičan način. Tokom emisije uživo, u kojoj je ugostio pjevača Željka Vasića, Igor je pred kamere izveo Tijanu, i pitao je da se uda za njega.

U svemu mu je pomogao i Željko, koji je otpjevao pjesmu “Zauvijek“, u kojoj je čak malo i izmijenio tekst i ubacio Tijanin nadimak, kao i Igorova koleginica Bojana Lazić.

- Ugostio sam i predsjednike i ministre i najveće zvijezde, i nikada nisam imao tremu, ali sada je imam – rekao je voditelj prije nego što je kleknuo na koljeno, i zaprosio je. Tijana je, na njegovo oduševljenje, ali i na oduševljenje svih prisutnih, rekla “da“.

- Pronašao sam ženu svog života. Svima želim istu sreću, a muškarcima bih poručio da vole i poštuju svoje žene i djevojke, i da ih čuvaju – uzbuđeno je rekao Igor.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: