Objavljeno: 18.02.2015 u 13:19 | Ostalo, Video | Komentara:

Vikao je i galamio na svoju majku, no ono što je uradio u nastavku šokiralo je milione!

Bilo da se radi o mentalnom ili fizičkom, svako nasilje u porodici ostavlja katastrofalne učinke u svim aspektima života. Ono što ćete vidjeti u nastavku, isječak je iz emisije poznatog američkog doktora Phila.

Naime, on je u svoj studio pozvao četiri porodice u kojima se roditelji bore da preuzmu kontrolu nad svojom djecom. Drugim riječima, njihova djeca su prave napasti i veliki problemi.

Jedna od ovih porodica je i Wendy i njezin 12-godišnji sin Noah. Da bi započeli vježbu, oni moraju sjesti u zatvorenoj sobi, te se licem u lice suočiti jedno sa drugim i iznijeti svoje argumente.

Njihova rasprava ubrzo se otela kontroli, te je 12-godišnji Noah svojoj majci rekao da začepi…no ono što se dogodilo u nastavku niko nije očekivao…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: