Objavljeno: 17.01.2015 u 17:40 | Music, Video | Komentara:

(VIDEO) ŠMEKER KAKAV SE RIJETKO RAĐA: Pred njim je svijet, žiri vrištao i hvatao se za glavu!

David Radosavljević sinoć je pokazao nevjerovatne scenske i muzičke sposobnosti. On se predstavio pjesmom “Još ti se nadam“ Saše Kovačevića, a samom pojavom na sceni oduševio je sve u studiju. Sjeo je na stepenice, zauzeo pravu šmekersku pozu i pustio divan glas.

“Morala sam da ustanem prije nego što si počeo da pjevaš jer sam vidjela reakcije publike. Iz emisije u emisiju si sve bolji“, rekla je Goca Tržan.

“Tebe bih stavio u rang 5 najboljih ovog takmičenja. Ti si pjevač, pjevač u svakom smislu te riječi. Pred kraj si prošao rukom kroz kosu, a to je ozbiljna stvar. Žar pjesme te ponio, i ti si nam dočarao na svaki način“, bio je Milanov komentar.

David je morao da ih prekine i zamoli za riječ, što su mu, naravno, svi dozvolili.

“Ovo bih posvetio mojoj drugarici Ani koja je nažalost ispala jer ona i ja smo maštali da pjevamo duete“, rekao je mališan i dobio gromoglasan aplauz.

Jelena je dodala da je pred ovim dječakom svijet, a Hari da je pjesmom pogodio publiku u srce, što je odlika pravog pjevača.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: