Objavljeno: 17.11.2013 u 19:00 | Video | Komentara:

VIDEO: Ovako ruska policija tretira prijestupnike

Policija je služba javne uprave kojoj je povjereno čuvanje javnog reda i mira, te da građanima pruži zaštitu njihovih osnovnih ljudskih prava kao i svih prava definisanim Ustavom jedne države.

Veliki je broj slučajeva gdje se policija ne poštuje, kako policija nema odgovarajuće ovlasti da djeluje u pravo vrijeme.

Poznato je da policija u Rusiji nema pardona. Jedan takav video donosimo kao dokaz ove tvrdnje. Naime, zaustavili su vozača zbog sumnje da vozi pod dejstvom. Kada su ga zaustavili ponašao se čudno. Policija je smatrala da je vozač prijetnja drugima u saobraćaju.

Policajac ga je zamolio da izađe iz vozila, što vozač nije htio učiniti i oglušivao se na molbe. Nakon toga policajac je odlučio da stvari uzme u svoje ruke. Pogledajte u videu kako je policajac reagovao!

Na kraju još treba dodati, da je vozač naknadno odbio i da mu se uradi analiza krvi.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: