Objavljeno: 13.01.2018 u 20:57 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

(VIDEO) ONI ZNAJU ŠTA SE DOGAĐA S PLANETOM: Pronašli HAARP sustav!

Klimatske promjene uzrokovane ljudskom rukom, moćno je oružje koje elita posjeduje protiv nas

unistili-haarp

Nekolicina stanovnika Brazila pronašla je mjesto gdje su smještene HAARP te su krenuli u rušenje i uništavanje istih, a događaj je i snimljen.

Ovi ljudi vjeruju da je upravo HAARP sustav kriv za klimatkse događaje koji ukazuju da nešto ozbiljno ne štima s našim planetom. Proljće u sred zime na jednom kraju svijeta, smrznuta Amerika na drugom, snijeg u Sahari, erupcije vulkana, izumiranje brojnih životinjskih vrsta itd.

Projekt HAARP (High-frequncy Active Auroral Research Program) službeno se predstavlja kao civilni znanstveni projekt čiji je cilj pomoću umjetnih promjena temperature u ionosferi istražiti njezine karakteristike.

Javna je tajna kako je riječ o vojnom projektu vojske SAD. Podaci o istome su procurili u javnost 1995. godine. Tada je postalo jasno kako HAARP mora omogućiti sigurne komunikacije s duboko zaronjenim nuklearnim podmornicama diljem svijeta bez mogućnosti opstrukcije informacija od strane protivnika.

Prema riječima Rosalie Bertel, predsjednik Internacionalnog instituta za brigu o ljudskom zdravlju) HAARP je mamutski grijač sposoban da u ionosferi napravi velike promjene. U mogućnosti je ne samo da stvara malene rupe već i da bezmalo zasijeca atmosferski sloj koji nas čuva od pogubnih kozmičkih zračenja!

HAARP pretpostavlja uređaj snage 1.7 GW koju putem složenog antenskog sustava može emitirati u ciljano područje ionosfere. Na taj se način izaziva kuhanje ionosfere koja reagira zračenjem u području dugih valnih duljina prema Zemlji, što može izazvati globalne posljedice po klimu, biljni i životinjski svijet te čovjeka!

Ono što je najzanimljivije od svega, prema riječima brojnih istražitelja HAARP sustav i služi za namjerno mjenjanje klime te uređivanje vremenskih nepogoda po ljudskoj volji. HAARP sustav osmislio je sam Nikola Tesla a kao i sve što je od njega trebalo služiti na dobrobit čovječanstva, ugrabljeno je od strane moćnih korporacija koje sada kroje svijet i klimu po svojoj volji.

Upravljanje klimom moćno je oružje kojom se svaka država drži u šaci jer upravo klimatske promjene izazvane HAARPOM odlučuju o tome hoće li naša zemlja proizvoditi hranu ili će biti potpuno ovisna o korporacijama. Naravno, u igri je svaka zemlja svijeta kao i cijelo čovječanstvo, stoga je HAARP najmoćnije oružje koje ako dođe u ruke imperijalista sigurno će se koristiti za stvaranje velike imperije, što se očito i događa.

Stanovnici Brazila to su također shvatili te krenuli u uništavanje HAARPA:

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: