Objavljeno: 16.04.2016 u 21:01 | Featured, Video | Komentara:

(VIDEO) BOG GITARE: Nisu obraćali pažnju na njega, ali kad je zasvirao raspametio je čitav grad

Zaboravite Sleša, Hendriksa, Pako Lusiju, ovaj nepoznati svirač iz Čile je novi kralj gitare. Ono što će uraditi na 1:25 će vas potpuno raspametiti.

Istraživanje novog mesta uvek je zabavan doživljaj jer nikada ne znate na šta možete naići. Na restorane, prodavnice suvenira i šoping već računate tako da to ne predstavlja nikakvu avanturu, ali kada naiđete na nešto što nikada pre toga niste videli, onda doživljaj ostaje večno u pamćenju.

Talenat mora da se ceni, izvanredan talenat ostavlja bez daha, ali se genijalci rađaju vrlo retko. Bez obzira u kom muzičkom žanru uživate samo poslušajte ovog anonimnog gitaristu iz Čilea i ostaćete potpuno hipnotisani.

Jednom takvom događaju posvedočio je jedan neimenovani turista dok je šetao gradom Kanetom u Čileu. Naime, naišao je na uličnog svirača koji je svojom akustičnom gitarom bukvalno oplemenio prostor oko sebe. Samo poslušajte.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: