Objavljeno: 07.03.2014 u 16:47 | Video, Vijesti | Komentara:

Varao je ženu, pa ga je punica zavezala za drvo i našamarala (VIDEO)

Ženu je otkriće da joj je zet varao kćer toliko naljutilo te ga je išamarala pred svima i potpuno ga ponizila. Došla joj je pomoći i druga žena koja mu je držala glavu

Muškarac iz Indije proživio je javni linč nakon što ga je punica pred okupljenim mnoštvom vezala za drvo i pretukla jer je otkriveno da je počinio preljub.

Ženu je otkriće da je varao njezinu kćer toliko naljutilo te ga je išamarala pred svima i potpuno ponizila. U jednom trenutku joj je došla pomoći i druga žena koja mu je držala glavu kako bi bolje zapamtio šamare.

Dok ga je nemilosrdno mlatila nije ispustio ni glasa, a nakon ovakvih batina vjerujemo da će bolje razmisliti kad sljedeći put pomisli drugoj skočiti u krevet.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: