Objavljeno: 27.05.2015 u 12:21 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Uzeo je staru drvenu stolicu, a onda je od nje napravio nešto GENIJALNO!

Kao i većina ljudi, mrzimo bacati dobre stvari. Kada se neki komad namještaja ošteti, ili kada nam se dobra majica podere, jako nam je teško da se odvojimo od tih stvari. Umjesto toga, volimo da ih iskoristimo na neki drugi način, te od njih napravimo nešto što će nam biti od koristi.

Nažalost, ponekad je jako teško pronaći dobar način da ‘reciklirate’ stare stvari. Unatoč mnogim super idejama koje se vrte na internetu, nekada dođe trenutak kada se od nečega morate zauvijek rastati.

Upravo zbog toga smo bili jako uzbuđeni kada smo naišli na ovaj briljantni uradi-sam projekat.

U nastavku možete vidjeti genijalnu ideju kako da nešto što je za smeće, pretvorite u korisnu stvar koja će obradovati i vas, a posebno vaše mališane.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: