Objavljeno: 02.01.2018 u 12:57 | Lifestyle, Video | Komentara:

Uz pomoć jednog trika sakrila je stomak i dobila IDEALNU FIGURU: Zbog toga je sad napada CIJELI SVIJET

Muči vas stomačić? Farmerke više ne stoje onako kako treba? I za to postoji lijek, i iako ga svi dobro znamo, ovaj snimak je izazvao poplavu negativnih komentara.

djevojka-stomak (1)

Kada imate par kilograma viška, a želite da odjeća stoji kao salivena, imate dvije opcije – da smanjite kalorije i povećte fizičku aktivnost, ili da kupite korset. Ova djevojka odlučila se za kraći put, a transformaciju koju je postigla ovim pomagalom podijelila je i na Fejsbuku i izazvala lavinu oduševljenja, ali i negativnih komentara.

Razlika je nevjerovatna, što je ona sa ponosom i pokazala.

djevojka-stomak (2)

Nekima je ovo prosto smiješno, ima i djevojaka koje planiraju da primjene istu foru, ali reakcije muškaraca su mahom negativne.

- Evo zašto ne vjerujem ženama – kaže tako jedan momak sa kojim su se mnogi složili, a ostali se pitaju da li u tom izdanju uopšte može da sjedne i šta radi kada konačno privuče momka i dođe trenutak da se skine.

Steznike i korsete inače bez pardona koristi i velika većina zvijezda, a sestre Kardašijan su čuvenom “Spenksu” digle prodaju u nebesa, a nedavno je i Bijonse paradirala u stezniku, što je mnoge, kažu, neprijatno iznenadilo.

A šta vi kažete, da ili ne za steznike?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: