Objavljeno: 11.03.2017 u 15:03 | Video | Komentara:

Ušla je u poslastičarnicu i rekla da su kolači koje je kupila pokvareni! Kad je prodavačica otvorila kutiju uslijedio je šok života!

Sharon je majka četvero djece i vodi svoju slastičarnu. Život je nije mazio i prošle godine pogodile su je brojne porodične tragedije.

prodavnica-kolaca

Dijagnosticiran joj je rak jajnika, njen mlađi brat je premiuo, a takođe i najmlađi sin joj je bolestan. Bolnički računi iz dana u dan joj rastu i gomilaju se, kasni sa otplatama sa slastičarnu i zbog toga što mora puno da radi nema vremena da ga provodi sa svojom djecom.

Lokalna australska radio stanica čula je za njenu priču i odlučili su da nešto učine za nju.

Naime, jedna voditeljica je glumila mušteriju i žalila se na kolače koje je kupila kod nje, a Sharon je na svaku primjedbu reagovala pozitivno i profesionalno i nudila da zamijeni kolače ili da vrati novac.

Nazvala je kolegicu da donese kutiju sa kolačima kako bi se i prodavačica, koja je ujedno i vlasnica uvjerila u navode da kolači nisu zadovoljavajuće kvalitete.

Ali kada je Sharon otvorila kutiju uslijedilo je veliko iznenađenje za nju, nije uspjela suzdržati emocije.

Video je pogledalo 5 miliona ljudi, pogledajte i vi i podijelite sa svojim prijateljima:

Izvor: zivotnimagazin.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: