Objavljeno: 02.05.2018 u 17:21 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ušetala je u kafić i vidjela muža sa LJUBAVNICOM: Ovakvu reakciju SIGURNO NE BISTE OČEKIVALI

Ulazite u popularni kafić, a onda sasvim neočekivano za stolom nailazite na svog supruga u društvu dvije žene. Koja je vaša reakcija?

kafic

Mogli biste, recimo, da izaberete neki neupadljiv sto, pa da posmatrate situaciju kako biste bili sigurni šta se dešava. Mogli biste da izletite iz kafića u suzama. Mogli biste da se pravite da ništa ne vidite, a mogli biste i da iz mjesta suprugu i “ljubavnici” lupite šamar a onda na njega nasrnete stolicom. Nadamo se da ovo posljednje nije vaš odgovor, ali definitivno jeste odgovor ove žene.

Kada je završila sa mužem, bacila se i na dvije osumnjičene ljubavnice, a nasrtala je na njih tako da cijeli kafić nije mogao da ih odbrani. Ostatak mučne scene možete da pogledate u viralnom snimku koji trenutno obilazi svijet.

Neki su izuzetno zabavljeni, neki zgroženi. A da se vratimo na pitanje sa početka -

Ulazite u popularni kafić, a onda sasvim neočekivano za stolom nailazite na svog supruga u društvu dvije žene. Koja je vaša reakcija?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: