Objavljeno: 04.09.2017 u 7:42 | Video, Zabava | Komentara:

Urnebesni snimak iz Sarajeva: Kroz “pola grada” vozio u pogrešnom smjeru.

Zanimljiv video se širi društvenim mrežama, a situacija je snimljena u centru glavnog grada Bosne i Hercegovine – Sarajevu.

Naime, jedan vozač, za kojeg se vjeruje da je turista, provozao je svoj automobil kroz “pola grada” vozeći suprotnim smjerom.

Možda on ne bi ni skontao da vozi u pogrešnom smjeru (išao tramvajskim šinama gdje je zabranjeno voziti automobilom, pa zbog toga nije bilo vozila) da mu ususret nije došao – tramvaj. Tek kada je ispred sebe ugledao tramvaj – upalio mu se “alarm”, zastao, i počeo je voziti rikvercom.

Naravno, i komentari prisutnih su šaljivi, a vjerujemo da se nijedan vozač na svijetu ne bi volio naći u koži ovog vozača ili u sličnim situacijama. Kada se sve sagleda, zaslužuje i pohvalu za brzu reakciju.

A naredni put – treba više gledati i obraćati pažnju na saobraćajne znakove, jer ovakva vožnja u velikim slučajevima zna biti veoma opasna.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: