Objavljeno: 12.05.2018 u 18:47 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Upoznali se preko interneta, vidjeli samo jednom: Šokirao se kada je na snimku vidio šta mu radi u kući! (VIDEO)

Upoznali su se preko veb sajta za upoznavanje i jednom izašli, nakon čega mu je poslala više od 65.000 poruka. Neke od njih bile su nasilne i prijeteće

zena-uhodjenje

Nakon što je neprestano maltretirala jednog muškarca u Arizoni, uhodila ga i slala mu prijeteće poruke, 41-godišnja Džeklin Ejds se suočava s brojnim optužbama, saopštila je policija.

Uhođenje i maltretiranje

Ejds je uhapšena u utorak zbog optužbi za prijetnje, uhođenje i maltretiranje muškarca s kojim je jednom izašla na sastanak. Upoznali su se na veb sajtu za upoznavanje i jednom izašli, nakon čega mu je Ejds poslala više od 65.000 poruka. Neke od njih bile su nasilne i prijeteće. Žrtva tvrdi da mu je Ejds slala i po 500 poruka dnevno, javlja Boston news.

Nesrećni muškarac ju je prošle godine dva puta prijavio policiji, nakon što je vidio njen automobil parkiran ispred svoje kuće. Kad je prošlog mjeseca bio na putu i odatle gledao snimke nadzornih kamera iz svog doma, vidio je da je Ejds bila u njegovoj kući. Odmah je nazvao policiju, koja je došla tamo i pronašla Ejds kako se kupa u njegovoj kadi. Prošle nedelje je navodno došla na njegov posao, tvrdeći da mu je supruga. Saslušanje na sudu trebalo bi da se održi kasnije ovog mjeseca.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: