Objavljeno: 05.11.2014 u 18:05 | Ostalo, Video | Komentara:

Uperio je laser u policijski helikopter, nećete vjerovati šta se dogodilo u nastavku!

Laserski pokazivači su odlična pomagala za profesore tokom njihovih predavanja, no isto tako su jako opasni. Ukoliko uperite laser nekome direktno u oči, možete ih zaslijepiti i oštetiti im vid.

Iz nekog razloga, idioti (da ih tako nazovemo) vole da upere laser prema avionima ili prema pilotima helikoptera, ne znajući koliko je to opasno te da tako mogu dezorijentisati pilote i uzrokovati pad.

No ukoliko ipak želite da se pravite pametni i da svijetlite laser prema nekoj letjelici, pobrinite se da to ne bude policija!

Jedan luđak sjedio je s društvom u dvorištu te mu je na pamet pala “jako pametna” ideja da uperi laser u policijski helikopter…

Da vam ne kvarimo užitak gledanja, pogledajte sami šta se dogodilo u nastavku:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: