Objavljeno: 26.11.2014 u 11:57 | Ostalo, Video | Komentara:

Uništio im vjenčanje: Izgubio prstenje pa zaboravio šta treba da kaže

Svi parovi žele da njihovo vjenčanje prođe savršeno. Ali ovom paru je upravo najvažniji dio ceremonije prošao nespretno.

unistio-im-vjencanje

Kada je matičar trebao da vodi vjenčanje, zaboravio je gdje je prstenje, pa je dao kumovima da ih drže, pa je opet zaboravio gdje je prstenje, a sve vrijeme listajući knjigu u želji da pronađe tekst koji bi trebao da izgovori, piše News.com.

Kasej i Džesika O’Donel, iz Ontaria, pronašli su matičara u posljednji trenutak, putem web stranice, ali Džordž Kaselman, koji je došao da ozakoni njihovu vezu, bio je potpuno neiskusan i zapravo nije imao pojma šta radi.

Kako u knjizi nije mogao da pronađe tekst koji treba da izgovori, mlada mu je na kraju potpuno iznervirano rekla: “Ma, samo nešto izmislite”.

Da sve bude još gore, nekoliko mjeseci nakon vjenčanja mladi bračni par je primio obavještenje službe za vjenčanja Ontario, da njihov brak nije zakonit.

Sada moraju da plate još 500 dolara kako bi svoju zajednicu ozakonili.

Izvor: cdm.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: