Objavljeno: 03.12.2017 u 12:38 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

UMIRALA je od raka, a onda je uradila OVO, i CIJELI život joj se tada PREOKRENUO! (VIDEO)

Kanađanki Dajen Bišop, koja je vodila tešku bitku sa rakom dojke, jedan dan je umnogome promijenio život.

dajen_bisop

Ona je bila prinuđena da, iako ima rak u četvrtom stadijumu, i dalje radi u svojoj prodavnici, jer joj državna pomoć nije bila dovoljna da pokrije sva dugovanja.

U oktobru je, poslije pisanja lokalnih medija, počela da dobija pomoć od drugih ljudi. Nekoliko nedelja kasnije, ona je riješila da zaigra loto. Kupila je tiket i – dobila džek pot od 1,5 miliona dolara!

Bišopova je iskoristila taj novac da otplati hipoteku, sebi kupi lijekove i terapeutska pomagala, a dio je ostavila za svoja dva sina.

Ubrzo pošto je osvojila novac, uslijedila je još jedna dobra vijest. Njeno tijelo dugo nije reagovalo na hemoterapiju, ali su joj sada doktori rekli da je ona konačno počela da djeluje.

- Ovo je jedina hemoterapija koja mi je do sada pomogla. Izvukla je tečnost iz mojih pluća i smanjila neke od tumora – saopštila je Dajen.

Bišopova vjeruje da je za dobitak i poboljšanje njenog zdravlja zaslužna – molitva:

- Mnogo ljudi se molilo za mene. Slali su mi poruke, dolazili u prodavnicu i zvali me i rekli da se mole za mene.

Iako je i dalje bolesna, Dajen je srećna jer više ne mora da radi i bolje se osjeća.

- Dobila sam sve što sam željela. Mogu da umrem srećna, ali neću umrijeti još uvijek – izjavila je, puna vjere i optimizma.

Pogledajte video:

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: