Objavljeno: 24.05.2017 u 17:38 | Video | Komentara:

Ulovio je odraslu piranu u rijeci. Ono što je ova opasna riba uradila u narednim sekundama ostaviće vas bez riječi! (VIDEO)

Pirana je slatkovodna grabežljiva riba rasprostranjena po rijekama i jezerima Južne Amerike poznata po svojim oštrim zubima. Postoji više od 60 različitih vrsta pirane, i mogu da narastu najviše do 60 centimetra.

Prožrdljiva riba iz Amazona koja lovi u jatima, mesožderka je i u stanju je da za nekoliko minuta uz pomoć ostalih pirana pojede čak i cijelu kravu!

Da bi pokazao koliko su opasne ove ribe, jedan čovjek je ulovio jednu piranu i uz pomoć komada drveta pokazao svima njihovu nevjerovatnu snagu ugriza.

Pogledajte samo koliko su opasna ova mala stvorenja:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: