Objavljeno: 20.10.2016 u 11:47 | Ostalo, Video | Komentara:

Ulovili su pedofila koji je čekao na seks sa djevojčicom – pogledajte kako je POLUDIO! (VIDEO)

Ričard Hjuit (40), je ozbiljno nastradao kada ga je grupa pod nazivom ‘Mračna pravda’ (Dark justice) uhvatila u pokušaju da stupi u kontakt sa 13-ogodišnjom djevojčicom, piše srbijadanas.com

pedofil

Oni su napravili lažni nalog na društvenoj mreži Snepčet, a zatim stupili u kontakt sa Hjuitom, koji je na kraju ugovorio sastanak sa lažnom djevojčice i vozio se od Češajra do Njukastla, nadajući se seksu sa maloljetnicom.

Na snimku možete vidjeti Hjuita kako doživljava nervni slom, svjestan da će završiti u zatvoru. Prvo urla “nisam ništa kriv”, a onda pokušava da rukama polomi svoj mobilni telefon, koji sadrži prepisku sa djevojčicom.

Grupa Dark justice je u roku od dvije godine uspjela da na ovaj način razotkrije 64 pedofila koji su uhapšeni. njih 34 je već osuđeno.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: