Objavljeno: 22.01.2017 u 17:58 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ugradio je kameru ispred stana – a ono što je SNIMILA ostavilo je sve u ŠOKU! (VIDEO)

Jedan Rus iz grada Tvera, očito zabrinut za sigurnost svog stana, ispred njega je postavio nadzornu kameru. To se, najblaže rečeno, nije nimalo svidjelo njegovim komšijama.

rus-kamera

Zbog problema sa osiguranjima i visokim stopama saobraćajnih nesreća na putevima, brojni Rusi u svojim automobilima imaju montirane kamere, kako bi im snimci mogle poslužiti kao dokazni materijal. Sve više njih kamere je pak odlučilo postavljati i ispred stanova i, karakteristično za Rusiju, snimci su više nego zanimljivi.

Anonimni Rus je tako objavi na Jutjubu nadzorne snimke sa svoje nedavno montirane kamere i ne, na njima nisu zabilježeni pokušaji provale, ali jesu uporni susjedi koje su iz dana u dan pokušavali uništiti kameru. Jedna od njih to je učinila čekićem, a druga, nešto starija gospođa, štapom za hodanje i – sprejem.

Usred svega toga kamera je zabilježila i bizarno ponašanje susjeda koji se jednostavno – bacao po stepenicama. Pokušajte samo zamisliti kako izgleda godišnji sastanak stanara u ovoj zgradi.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: