Objavljeno: 13.12.2016 u 11:34 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Udvarao joj se neviđeno dobar frajer! Izveo je u restoran, a onda je PREVARIO tako da o tome priča svijet!

Dajen Gilmet iz Los Anđelesa mislila je da je pronašla savršenog čovjeka kada ju je on kontaktirao putem jedne aplikacije za upoznavanje.

Dajen-Gilmet (1)

- Poslao mi je zavodljivu poruku punu komplimenata – objašnjava Dajen kako je zavodnik bacio mamac.

Polaskana, prihvatila je da se vidi sa njim. Predložio joj je jedan fini restoran u centru Los Anđelesa koji je poznat po jačim cijenama. To joj nije bilo idealno, ali je ipak prihvatila.

- Naručio je baš dosta hrane. Predjelo, pa šniclu, onda i nekoliko priloga, pa čašu vina. Baš se raspojasao i uživao je. Dok je privodio jelo kraju, izvinio se i rekao da mora da obavi telefonski razgovor – priča šikirana Dajen.

Dajen-Gilmet (2)

Nakon 15 minuta, shvatila je da se zavodnik neće ni vratiti. Njoj je od njega ostao račun od 163 dolara.

- Kada sam krenula da mu pošaljem poruku preko aplikacije na kojoj smo se i upoznali, ustanovila sam da me je blokirao – kaže žena. Ostalo joj je samo da se preznojava i da na kraju plati račun. Kada se vratila kući, postavila je njegove slike na internet kako bi upozorila i druge žene.

Ispostavilo se da se radi o Paulu Gonzales, koji je već poznat policiji zbog brojnih prijava žena, ali i lokala kojima nije platio usluge i robu. Dajen kaže da joj se sada masovno javljaju žene koje su doživjele istu stvar od njega, ali su se stidjele da to priznaju.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: