Objavljeno: 26.08.2016 u 9:36 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Udomili su blizance, ali za jednu bebu su saznali da nema mozga (FOTO/VIDEO)

Josh i Allison je mladi par koji je u brak stupio sa velikim snovima. Prvi put sreli su se na koledžu i već tada su znali da će ostatak života provesti skupa i imati dvoje, možda i troje djece, ali sudbina im je imala sasvim druge planove.

mala-beba (1)

Oni su odlučili da udome djecu i njihov život se promijenio iz korijena.

U toku braka rodila im se želja za još djece i do 2013. godine su imali četvoro svoje djece, svoje biološke pa su odlučili da usvoje jednog sina. Tada su imali petero djece, no, stvari se nisu završile na tome.

2015. godine Allison je dobila poziv od svoje poznanice koja joj je saopštila da će na usvajanju biti još jedna beba koju trudna žena treba tek da rodi i neće moći da je izdržava.

mala-beba (2)

Allison je odmah pristala i na putu prema bolnici gdje se žena porađa saznala je da nije u pitanju jedna beba već blizanci. Za vrijeme porođaja cijela porodica je iščekivala nove članove. Bili su spremni još za dvije bebe i bili su svi itekako uzbuđeni. Nakon svih uzbuđenja, doktori su nakon porođaja saopštili jednu tužnu vijest.

Jedna beba je rođena bez mozga i po njihovoj procjeni neće dugo živjeti na taj način i ako preživi neće imati osobine koje inače dolikuju cjelokupnoj osobi.

mala-beba (3)

No, Allison i Josh su prihvatili bebu takvu kakvu jeste i ne samo to, smatraju da beba itekako ima osobnost.

U video ispod pogledajte koliko nade i ljubavi pružaju i bore se da im pruže utočište kakvo i zaslužuju.

Dirljivo….

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: