Objavljeno: 07.10.2017 u 13:09 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Udala se za plastičnog hirurga pa mu dozvolila da radi sa njom šta hoće: Kaže da je sada od nje napravio SAVRŠENU ŽENU, a evo kako izgleda

Filip Kraft je 1997. godine stupio u brak sa Anom. Nakon što su dobili dvoje djece, Ana mu je dozvolila da sa njenim tijelom radi šta poželi, a rezultat je, uvjerava nas Filip, savršena žena.

Savršena žena po Filipu

Savršena žena po Filipu

Ana sa 44 godina, nakon povećanja grudi, liposukcije, podizanja zadnjice, oblikovanja struka, botoksa, filera u obrazima i usnama, izgleda ovako:

ana-plasticni-hirurg (1)

Kada je bila mlađa, kaže, mužu nije dozvoljavala ni da pomisli na to da je operiše. Sada rado pristaje na sve njegove prijedloge jer kaže da se “bolje osjeća”.

Na operacije je, kaže, počela da pristaje nakon porođaja, kada joj se tijelo izmijenilo, što se njoj nije dopalo. Filip je rado svima pokazuje i zove je svojom “hodajućom reklamom”.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: