Objavljeno: 02.01.2017 u 9:56 | Ostalo, Video | Komentara:

Učenik zaprosio svoju zgodnu profesoricu, zauzvrat je dobio bolnu životnu lekciju (VIDEO)

Jedan do ušiju zaljubljeni kineski srednjoškolac zaprosio je svoju profesoricu, pa na grub način naučio životnu lekciju da ljubav gdjekad boli.

zaprosio-profesoricu

Naime, atraktivnoj prosvjetnoj radnici se njegova bračna ponuda nije nimalo svidjela, što je iskazala vikom, ali i tako što je pregazila buket te nogom srušila zvučnik iz kojeg je dopirala romantična pjesma Terese Teng “The Moon Represents My Heart”.

“Što ne valja s tobom? Imam dečka. Ne trati mi vrijeme!”, odvratila je profesorica učeniku, kojem je tamošnja internetska publika u virtualni imenik upisala utješnu peticu iz zalaganja.

Eto, većinu je gledatelja dojmila njegova hrabrost, kao i to što je prosidbu odradio prema “pravilima struke”. Zaljubljeni je mladić uz cvijeće kupio i prsten (navodno dijamantni), ali i okupio prijatelje koji su se pobrinuli za ugođaj te transparent na kojem je stajalo “Profesorice Li, volim vas. Udajte se za mene”

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: