Objavljeno: 06.01.2015 u 20:45 | Ostalo, Video | Komentara:

Trudnica je stavila skrivenu kameru i otišla u bolnicu. Ono što joj je rekla doktorica šokiralo je milione ljudi!

Pobačaj je jedan od najvećih problema u Sjedinjenim Američkim Državama, zbog toga nije čudo da se upravo ovaj video našao u samom središtu burne rasprave.

S jedne strane problema, nalazi se “Live Action” neprofitna organizacija koja se zalaže za ukidanje abortusa. Njihov projekt pod nazivom “Inhuman” stvoren je kako bi razotkrio istinu o klinikama za pobačaje širom SAD.

U sljedećem videu kojeg ćete vidjeti, jedna žena je nosila skrivenu kameru, te se zaputila u jednu kliniku koja radi na pobačajima u kasnim terminima.

Pitala je osoblje i doktorice mnoga pitanja o procedurama klinike…Ono što je kamera snimila šokiralo je mnoge ljude širom svijeta.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: