Objavljeno: 26.01.2015 u 7:20 | Video, Zabava, Zanimljivosti | Komentara:

Trebalo mu je 3 mjeseca da poreda domine, ali krajnji rezultat kaže da je vrijedilo (VIDEO)

Od malih nogu naš mozak je treniran da zapaža uzorke i oblike. Mozak je veoma moćan centar koji ono što vidimo, čujemo ili osjetimo veže sa nekim objektima, oblicima ili slično, a to radi konstantno u podsvjesti.

Nismo svjesni onoga što se događa u našem mozgu. Zamislite samo koliko iscrpljujuće bi to bilo da u svakom trenutku znamo kada je naš mozak identifikovao neki uzorak.

Neki ljudi su naučili da dovedu do savršenstva igru sa mozgom i uzorcima i različitim oblicima. Ovaj domino trik je jedan takav, koji će vam pokazati mnogo toga. Sve se događa tako brzo da ćete pomisliti da nije stvarno, možda ćete pogledati i više puta, da biste se uvjerili da je istina ono što gledate.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: