Objavljeno: 24.09.2016 u 9:15 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Trebala je da se sutradan uda. Nakon što je njen vjerenik vidio ovaj snimak, ODMAH je otkazao svadbu!

Trebalo je da to bude samo jedno obično djevojačko veče, a pretvorilo se u brutalno i međunarodno poniženje za mladoženju!

djevojacko

Naime, Ema Alisija iz Paz Ajala u Meksiku je sa svojim društvancem slavila svoju posljednju djevojačku noć, jer je sutradan trebalo da se uda za Pabla Toresa Gandaru.

Međutim, slavlje koje se održavalo na drugoj strani države otelo se kontroli, i dok su djevojke đuskale pored bazena, Ema je otišla korak dalje i upustila se u strastveno ljubljenje sa potpunim neznancem. Masa oko njih navijala je iz sveg glasa, a naravno, neko je i zabilježio taj trenutak i okačio ga na internet.

Samim tim, bilo je pitanje trenutka kada će snimak doći i do Pabla, a to se desilo iste večeri, pa je tako venčanje otkazano.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: