Objavljeno: 03.06.2015 u 17:13 | Ljepotice, Video | Komentara:

SVIJET SPONZORUŠA: Kćerka uvela majku u posao, sviđa im se dobar život (VIDEO)

Zajedno su se skinule u donji veš i bičevale muškarca pola sata koji im je za to platio 300 dolara, ali kažu kako se ne upuštaju u seks, ali im se sviđa dobar život.

majka-kcerka-skupa-posluju

Rylee sebe opisuje kao “sponzorušu” koja svoje vrijeme provodi s oženjenim muškarcima, koji su većinom stariji, u zamjenu za poklone i novac.

“Uvijek ističem da su finansije prije romantike”, kaže Rylee koja naplaćuje 5.000 dolara za sedmicu i 2.000 dolara za jedan dan svog društva.

“U posljednjih pet godina imala sam pet automobila i dvije operacije grudi, a sljedeći cilj mi je da nabavim Bentley”, kaže 26-godišnja Rylee koja procjenjuje kako je do sada zaradila 500 hiljada dolara u gotovini, piše The Independent.

“Nije me briga šta drugi misle jer dobro živim, i nazivaju me droljom i razaračicom brakova. Moje je pravilo da nema seksa, iako pristajem da se skinem u toples”, rekla je Rylee u emisiji dr. Phila “Tajni svijet sponzoruša”.

Iako je ovakvih priča sve više danas, bizaran dodatak u ovoj je to što je u taj posao “uvela” i svoju majku. Nagovorila je da proba, a njoj se svidjelo, tako da danas često odlaze i na dvostruke sastanke. One smatraju da se tako dodatno povezuju i kvalitetno druže. Navode primjer u kojem im je jedan ekscentrični muškarac platio 300 dolara da se skinu u donji veš i bičuju ga.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: