Objavljeno: 29.07.2017 u 11:50 | Ostalo, Video | Komentara:

SVI SU POLUDJELI ZA ‘EUROPSKIM MALDIVIMA’ Mladići na Facebook stavili snimku s kupanja u zabiti, nekoliko dana poslije stigla rijeka turista

Marco Capedri i njegov prijatelj Federico Sambruni objavili su video koji prikazuje kako se u društvu dvije djevojke kupaju u kristalno čistoj vodi rijeke Verzasca i uživaju u osvježenju skačući u rijeku s uzvisine kanjona.

kanjon-rijeka-kupanje

Atraktivni prizori snimljeni su na lokaciji koja se nalazi, kako napominju, sat vremena od Milana i 45 minuta od Varesea. Video je do sada pogledan oko 2,6 milijuna puta, pa ne čudi da su mještani obližnjeg Lavertezza u Švicarskoj doživjeli pravu poplavu turista željnih doživjeti “milanske Maldive”.

Mnogima bi laskao takav epitet, ali ne i lokalnim stanovnicima koji optužuju turiste da su njihovu idiličnu dolinu pretvorili u “zahod na otvorenom”, te da “trče ulicom polugoli”, što se svakako podudara s aktualnim reakcijama mještana nekih dalmatinskih mjesta na ponašanje mladih turista željnih neobuzdane zabave.

Gradonačelnik Lavertezze Roberto Bacciarini izjavio je za talijanske novine Repubblica da je video napravio “dobar posao” u privlačenju posjetitelja, ali da je autor videa ipak mogao pozvati svoje sunarodnjake da “propisno parkiraju svoja vozila i poštuju lokalna pravila”.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: