Objavljeno: 22.03.2016 u 21:38 | Lifestyle, Video | Komentara:

Svi će misliti da ste ugradili silikone: Trik za povećanje grudi koji osvaja svijet! (VIDEO)

Bujni dekolte i velike grudi su želja mnogih dama, ali i san mnogih muškaraca. One koje priroda nije obdarila raskošnim grudima imaju nekoliko načina da to vizuelno nadomjeste, a obično se odlučuju za dva najpopularnija.

konturisanje-grudi

Među njima je ugrađivanje silikona, što predstavlja ekstrem, ali i nošenje puš-ap brushaltera, što je bezbolni način i izbor većine dama. Međutim, da biste vizuelno uvećali vaše grudi, ne treba vam ni jedno ni drugo – samo malo šminke!

U pitanju je novi trend koji već polako osvaja žene sa svih krajeva svijeta, a riječ je o konturisanju grudi. Uz pomoć ove tehnike, grudi će vam “porasti” za nekoliko sekundi!

Pratite korake iz videa i isprobajte ovu tehniku – dopašće vam se!

Izvor: stil.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: