Objavljeno: 18.12.2017 u 19:24 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Sve više poznatih osoba misli da je Zemlja ravna ploča

Ako ste vjerovanje da nam cijelo vrijeme lažu i da je Zemlja ipak ravna ploča do sada pripisivali samo najglupljim forumašima koji nisu napustili svoju županiju, niste bili u pravu. Da je Zemlja ravna ploča duboko su uvjerene i neke poznate osobe kojima nikako nije jasno kako se oceani ne izliju u svemir, ako je naš planet okrugao.

sakil

Freddie Flintoff, igrač kriketa iz Engleske, uvjeren je da je Zemlja ravna.

“Postoje dokazi da Zemlja nije okrugla. Vidjeli bismo da je okrugla vozeći se helikopterom. Ako se vrti, kako ne vidite iz aviona ili helikoptera da se vrti?” pita se Flintoff koji je svoju teoriju o ravnoj Zemlji nekoliko puta ponovio u medijima.

Ravna je i za Shaquillea O’Neala.

“Slušajte, vozim se od obale do obale (Amerike), meni to izgleda ravno. Samo kažem. Vozim se od Floride do Kalifornije redovito, sve je ravno. Ne idem gore-dolje pod kutom od 360 stupnjeva, i sve te stvari oko gravitacije. Jeste li pogledali van Atlante i vidjeli sve te zgrade? Želite mi reći da je Kina ispod nas? Kina je ispod nas? Nije! Svijet je ravan”, rekao je slavni košarkaš, ali je kasnije rekao da se šalio.

Ipak, najžešći pobornik teorije da je zemlja ravna ploča je američki reper B.o.B koji je počeo skupljati novce za istraživanje. Naime, reper je na svom Twitteru tvrdio kako je Zemlja ravna ploča jer on nije nigdje vidio nikakvu krivinu koja bi dokazala suprotno. Potpuno je zanesen teorijom da je okrugla Zemlja najveća laž u povijesti ljudskog roda.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: