Objavljeno: 12.07.2014 u 12:07 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Svakog dana jede po 3 kile otpada: Upoznajte građevinca koji voli da jede cigle! (VIDEO)

Građevinac, Pekirapa Hunagund (30) iz Indije, od svoje desete godine  vjerovali ili ne svakodnevno jede cigle! Tako da je tokom godina postao pravi zavisnik od jedenja cigli!

gradjevinac-jede-cigle

30-godišnji Indijac do sada nije imao nikakvih poremećaja u ishrani, s obzirom na to da jede cigle. “Svakoga dana, već dvadeset godina pojedem po tri kilograma otpada, uključujući blato i šljunak”, kaže ovaj Indijac.

On ne samo da jede ciglu, već koristi svoje čudne navike putujući širom Indije i prezentujući svoj talenat, kako bi zaradio za život i prehranio svoju porodicu.

“Volim da jedem cigle, jednostavno postale su dio mog života”, kaže Pekirapa i dodaje da nikada nije imao problema sa zdravljem, a ni sa zubima.

Nakon što pojede parče cigle, Pekirapa popije samo čašu vode, čisto da mu pomogne prilikom varenja. Pekirapova majka međutim ne podržava njegov talenat, i pokušava sve da ga odvikne od toga.

“Kada god mi da piletinu ili neko drugo jelo, ja to sklonim i pređem na blato, ili ciglu”, dodaje Indijac sa kranje bizarnom  navikom.

Njegovi prijatelji dodaju da Pekirapa često vide po gradilištima kako jede blato, a kažu za užinu umije da “prezalogaji” i vrući ugalj. Hunagundi kaže da želi da iskoristi svoj talenat, kako bi zaradio dosta novca, jer mu je porodica siromašna, pa mora da im pomogne.

Izvor: zanimljivostidana.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: