Objavljeno: 30.04.2016 u 16:48 | Moj Dom, Video | Komentara:

Susjedi staricu prijavili zbog smeća, a onda su se pojavili oni i napravili pravo malo čudo

Sve je počelo kada je rodbina 90-godišnje Agnes njezin dom počela doživljavati kao svoj osobni deponij. Ostavljali su smeće i tonu starudije oko njezine kuće.

Kada su susjedi vidjeli da starica krši propise, prijavili su je nadležnim gradskim institucijama, piše Little Things. Starici je određena kazna od preko 2500 dolara ukoliko ne počisti nered.

Obratila se neprofitnoj organizaciji Operation Blessing i oni su joj pristali pomoći. No, ono što su volonteri učinili, definitivno nije očekivala.

Osim što su odnijeli smeće popravili su i trošnu kuću, potpuno uredili dvorište i posadili cvijeće. Naposlijetku su je pitali što bi još željela, a ona je kazala da joj treba klima-uređaj. I tu su joj želju ispunili.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: