Objavljeno: 28.08.2014 u 15:42 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Šumska kamera, instalirana da snimi kretanje jelena noću, zabilježila nešto sasvim neočekivano!

Edit i Rajner Šatls kampovali su u južnom dijelu države Misisipi. Oni su tokom noći ostavili infracrvenu kameru da bi snimili životinje koje se tim krajem kreću kad padne mrak.

Pregledajući snimak zapazili su i nešto neobično. Iako su mislili da se u kadru nalazi samo jelen koji je izašao da nešto da pojede, iznenadila ih je pojava neidentifikovanih svjetala.

Kažu da je nemoguće da se radi farovima automobila jer tamo nema nikakvog puta, a i svjetla su sama po sebi bila previsoko da bi se mogla povezati s nekim vozilom.

Edit i Rajner kažu da je moguće da se radi o vladinoj bespilotnoj letelici, ali i o nečemu puno zanimljivijem. Pogledajte snimak i procenite sami.

Izvor: dnevne.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: