Objavljeno: 13.06.2017 u 12:50 | Ostalo, Video | Komentara:

Sumnjičava svekrva upala snahi u stan pa pronašla dokaz da vara njezina sina (VIDEO)

Bizarna snimka iz Kolumbije postala je hit na internetu, a video je poslužio kao dokaz prevare nevjerne supruge.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Snimka je, naime, nastala u Becerrili na sjeveroistoku Kolumbije, a na njoj je razotkrivena prevara žene po imenu Mayra koju je s ljubavnikom uhvatila svekrva.

Mayra je ljubavnika skrila ispod kreveta u spavaćoj sobi, a s njim je bila dok joj muža nije bilo kod kuće. No, ono čemu se nije nadala je da će joj na vrata pokucati svekrva s cijelom pratnjom.

Na početku videa čuje se kako nevjerna supruga pita svoju svekrvu zašto nije nazvala prije dolaska. S njom su bili i svekar nevjerne žene, odnosno otac njezina muža te jedna od sestara, a svi troje su počeli pretraživati stan i pritom su sve snimali.

Kada je svekrva došla u spavaću sobu, odgurnula je krevet, a ispod njega se nalazio ljubavnik. Nakon toga izbio je pravi incident, šogorice su se počele tući te joj je muževa obitelj priopćila kako je njezin brak završio. Bilo bi čudno da nije jer je snimka pregledana nekoliko milijuna puta.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: