Objavljeno: 14.02.2017 u 11:37 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Sumnjao je da ga žena vara, postavio je skrivenu kameru koja je zabilježila ono što je najmanje OČEKIVAO!

Sumnjajući da mu je supruga nevjerna, jedan muž je u dnevnom boravku njihove kuće postavio skrivenu kameru koja je zabilježila prizor koji on nije očekivao.

zena-prevara

Muž je pretpostavljao da mu je žena nevjerna jer je već duže vreme njihov brak bio u krizi. Sumnjao je i da ga vara upravo u njihovoj kući. Postavio je kameru, pozdravio se sa suprugom i kućnom pomoćnicom i otišao na posao.

Kada se vratio sa posla i kada je pustio snimak, vidio je da su njegove sumnje opravdane jer ga je žene zaista varala. I to sa kućnom pomoćnicom.

Eksperti za ljubavne veze savjetuju da se ovako nešto, poput poteza ovog supruga, nikada ne preduzima. Po njihovom mišljenju bolje je i direktno pitati partnera nego učiniti ovakvo djelo.

Ovim se ugrožava nečija privatnost, ubija se i najmanja mrvica preostalog povjerenja među partnerima, a mogućnost da se (ne ocjenjujući ovaj brak) ljubavna veza poslije problema ipak oporavi potpuno se uništava.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: