Objavljeno: 23.04.2016 u 11:00 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Stavila dijete u ključalu vodu: Otac pokušavao spasiti sinčića, ali bezuspješno (VIDEO)

Dvadesetpetogodišnja Anna Ritchie iz Ohia optužena je za ubistvo, ubistvo iz nehata, zločinački napad i ugrožavanje bezbjednosti djeteta nakon smrti dječaka Ostina koji je imao samo 4 godine.

anna-ritchie

Prema tvrdnjama tužilaca, ova maćeha je dijete držala u ključaloj vodi, zbog čega je završio u bolnici gdje je proglašen mrtvim poslije gubitka velike količine krvi i tečnosti.

Ovaj užasni zločin dogodio se u martu, a tijelo dječaka je otkrio njegov otac Robert Ritchie koji je odmah pozvao policiju.

Otac je policiji rekao da je posljednji put vidio svog sina prije nego što je njegova žena namjeravala da ga stavi u “toplu kupku”. Međutim, istražitelji tvrde da je “topla” blaža riječ za vodu koja je stvorila opekotine dječaku.

Koža dječaka je bukvalno bila spaljena.

Iako je mu je koža spadala s nogu, a i dosta je iskrvario, ova žena nije tražila medicinsku pomoć već mu je samo obukla pidžamu i čarape i stavila ga u krevet.

Prema tvrdnjama advokata, Ana se ponaša kao da nije uradila ništa strašno.

Ukoliko bude osuđena može da se suoči sa kaznom od 15 godina zatvora.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: