Objavljeno: 17.04.2015 u 17:19 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Starac i starica prodali svoju kuću nakon 76 godina, te napokon svijetu otkrili tajnu koju su godinama čuvali unutra

Prošle godine krenuli su radovi na obnovi jedne kuće po prvi put u 76 godina. Kada vidite šta su vlasnici te kuće krili u njoj, dobro ćete se iznenaditi…

Još davne 1983 godine, Tom i Jean Cheetham preselili su se u svoj prvi i jedini dom u blizini Sydneya u Australiji. Tamo su živjeli sretno i nerazdvojno sve do svoje 103-će i 100-te godine. Nakon toga oboje su preselili u starački dom kao najstraiji Australijski par.

Kada su aukcionari i potencijalni kupci ušli u kuću, osjećali su se kao da su prošliu kroz vremensku mašinu. Posjetioci nisu mogli da vjeruju da je ova kuća ostala netaknuta sve te godine. Bila je besprijekorno uredna i čista, sa svojim orginalnim dizajnom i dekorom.

Pogledajte fotografije na videu ispod i uvjerite se sami:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: