Objavljeno: 16.11.2017 u 19:16 | Video, Zabava | Komentara:

Stao je u svom starom autu pred zgodnu plavušu, koja ga je istog trena odbila. A onda je došao njegov drug u skupocjenom Masseratiju i PONIZIO JE DO BOLA!

Dok se dame sve više žale kako nema dobrih i onih ‘finih momaka’ – kavaljera, na račun djevojaka sve češće se upućuju optužbe da su sponzoruše. U današnje vrijeme djevojke se posebno ‘pale’ na dobra kola, a sljedeći video samo je jedan od bezbroj primjera koji podržavaju tu tezu.

Popularni Youtuber Vitaly Zdorovetskiy napravio je mali eksperiment u kojem je uz pomoć svog prijatelja htio da ‘pokupi’ zgodnu djevojku koja je čekala autobus. Njegov drug je došao u starom, jeftinom automobilu, dok je Vitaly vozio onaj skupocjeni.

Pogledajte sami kako se završilo…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: