Objavljeno: 10.04.2015 u 11:57 | Ostalo, Video | Komentara:

Stala je uz ogradu i odlučila da poljubi lava. Pogledajte šta se dogodilo u nastavku

Djevojka pod imenom Juhi Agrawal izgleda da ima najbolji hobi na svijetu, igranje s lavovima! Do sada smo imali priliku da vidimo nekoliko video snimaka u kojima Juhi pokazuje da ima nevjerovatnu vezu s velikim mačkama jednog rehabilitacijskog centra.

Sa sjedištem u Bloemfonteinu, u Južnoj Africi, volonterska organizacija za zaštitu životinja ima cilj da pomogne, odgaja, te zatim pusti velike mačke u zaštićenu divljnu gdje će biti što manje ometani od strane ljudi, ali također i praćeni od strane veterinara i znastvenika kako bismo stekli što bolji uvid u živote ovih veličanstvenih stvorenja.

Kada su dva lava Jubatus i Ahil vidjeli da je Juhi došla da ih posjeti, reagovali su na način koji će vas dobro iznenaditi…

Pogledajte video:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: