Objavljeno: 14.10.2015 u 17:19 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

ŠTA JE BRE OVO? Snimljeno misteriozno biće na obali Japana (VIDEO)

Misteriozno biće koje se pojavilo na opustošenoj obali Japana, podsjeća kao da je ‘ispalo’ iz nekog horor filma. Strašno je to, što nažalost nije riječ o mašti nekog reditelja ili scenariste već je ‘biće’ stvarno.

misteriozno bice-japan

Životinja nalik kitu, pronađena je na obalama Japana koje je 2011. godine prvo pogodio razorni zemljotres a potom je uslijedio i cunami.

Snimak je zabilježio čovjek koji je preživio pomenutu katastrofu, a sada svi mogu samo da mozgaju šta bi stvorenje sa snimka, zapravo moglo da bude.

Ovo nije prvi put da se nešto ovako pojavi poslije neke prirodne katastrofe. Konkretno, cunami koji je pogodio Japan prije četiri godine sa sobom je odnijeo pet miliona tona “otpada” među kojima su ostaci kuća, čamci…, piše Daily Mail.

Zato ne bi trebalo da nas čudi što se ovakva stvorenja, na kraju, pojave na obali.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: